Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...


Καρ.: Ρε παιδιά, βρείτε τα επιτέλους μεταξύ σας!
Γ. Π.: Μα πρόεδρε, προσπαθώ να φορολογήσω τους βιομήχανους και τους εργοστασιάρχες αλλά η Αλέκα και ο Αλέξης δεν με αφήνουν!
Αλεκ: Α! Για να σου πω! Να αφήσεις ήσυχους τους φουκαράδες τους βιομήχανους και τους εργοστασιάρχες! Αυτοί είναι τίμιοι βιοπαλαιστές που παλεύουν για το... ψωμί των παιδιών τους!
Αλεξ: Επίσης κάτω τα χέρια και από τους εφοπλιστές και από τους μεγαλογαιοκτήμονες!
Αντ.: Εγώ πάντως συμφωνώ πλήρως Γιωργάκη με ότι κάνεις, αλλά μπροστά στα κανάλια δεν μπορώ να το πω, καταλαβαίνεις...
Γ. Κ.: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά νομίζω πως φταίνε οι λαθρομετανάστες που δεν τους έχουμε ελληνοποιήσει και δεν τους δίνουμε μπουλουκηδόν άσυλο και νομιμότητα!
Γ. Π.: Ρε, Αλέκα, please, άσε με να υποστηρίξω τον... εργάτη και τον συνταξιούχο! Γιατί κάθε φορά με πιέζεις να υποστηρίζω το μεγάλο κεφάλαιο;
Αλεκ: Το μεγάλο κεφάλαιο είναι που με στηρίζει! Με τι νομίζεις ότι βγαίνει το κόμμα, με τον οβολό των φτωχοπειναλέων;!
Αλεξ: Άμα θες φόρους, να φοροξεσκίσεις εκτός από τα κλειστά και τα ανοιχτά επαγγέλματα!!! Για να μη σου πω να καταργήσεις εντελώς το αφορολόγητο!
Αντ.: Εγώ πιστεύω ότι μόνο αν πάψουμε να παίρνουμε εντελώς φόρους θα... πάμε μπροστά!
Γ. Κ.: Επίσης να συνεκμεταλλευτούμε τα πετρέλαια του Αιγαίου μας με τους φίλους μας τους Τούρκους! Άντε γιατί πολύ τους πας κόντρα τώρα τελευταία Γιωργάκη!
Γ. Π.: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ προδότης της πατρίδας δεν θα γίνω! Ούτε το Αιγαίο θα... ξεπουλήσω, ούτε θα σκύψω το κεφάλι στους ξένους και στο κεφάλαιο!
Καρ.: Ψυχραιμία ρε παιδιά! Για να μιλήσουμε ήρθαμε...

Αυτό είναι ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το τι ειπώθηκε στη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, όπως μου το διηγήθηκε η ηλικιωμένη καμαριέρα του προεδρικού μεγάρου! Βέβαια, βαριακούει λίγο, αλλά αυτό είναι μια... ασήμαντη λεπτομέρεια!!!